AED Teknik ABOUT

Hakkımızda

2011 yılında Ankara’da kurulmuş olan AED Teknik Makine, 10 yılı aşkın süredir makine alanında hizmet veren uzmanlaşmış kadrosu ile Türkiye’nin asılı erişim donanımları üretiminde önde gelen sanayi kuruluşlarındandır.

AED Teknik’in birincil görevi bir binanın planlı ve plan dışı bakımlarında büyük rol oynayan bina bakım ünitelerinin tasarımını, mühendisliğini, imalatını ve montajını gerçekleştirmektir. Şirketimiz tarafından üretilen bina bakım üniteleri, kompleks binalara hitap eden yüksek kaliteli asılı erişim donanımları arasında yer alır. Bu kapsayıcı terim adı altında, aynı zamanda elektrikli asma iskeleler, monoray sistemleri, davit sistemleri ve farklı tip cephe temizlik sistemleri üretmekteyiz. Cephe temizlik sektörü dışında, asansör montaj ekipmanları, traksiyonel vinçler ve özel tasarım kaldırma ürünlerinin de imalatı da şirketimiz bünyesinde gerçekleşmektedir. Türkiye’nin yanı sıra, GCC ülkeleri, Avrupa ülkeleri, Asya ülkeleri ve Afrika ülkeleri de dahil olmak üzere tüm dünyaya makinelerimizi temin eden şirketimiz, çeşitli makine sistemleri, güvenlik ve kullanılabilirlik açısından profesyonel ekibimiz tarafından sıkı bir şekilde test edilmektedir. Amacımız, en güvenli ekipmanları ve yüksek kaliteli ürünleri üretmek, bu ürünleri müşterilerimize temin etmektir.

Vizyonumuz

Vizyonumuz, dünya çapında profesyonel bir ekiple, kaliteli ve güvenli ürünlerle bakım çözümleri sunan, makine alanında en iyi ve en yenilikçi uluslararası şirketlerden biri olmaktır.

Misyonumuz

Şirketimiz, müşteri odaklı bir ekiple dünya çapında kaliteli ürünler üretmeyi ve sunmayı amaçlamaktadır. Müşterilerimize bina bakımı için kusursuz, güvenli ve kalıcı çözümler garantilemeyi amaçlıyoruz.


About Us

AED Technical Machinery LLC is one of the leading manufacturing companies in Ankara, Turkey founded in 2011 and has been in the field of machinery for over 10 years with experienced experts. Our company is mainly based on the design, engineering, manufacturing, assembly, and maintenance of Building Maintenance Units, which are responsible for the scheduled (cleaning of the building) and unscheduled (mending broken glass, etc.) maintenance of a building. BMUs manufactured by AED are high-quality Suspended Access Equipment for complex buildings. Under this umbrella term, we manufacture Electrical Suspended Scaffolds, Monorail Systems, Davit Systems, and other types of Facade Cleaning Systems. Other than these machines, we also provide Elevator Assembly Equipment, Tractional Hoists, and Operational Special Machines. Apart from Turkey, we manufacture, provide, and install machines all over the world, including GCC countries, European countries, Asian countries, and African countries. Various machinery systems of our company are strictly tested by our professional team in terms of safety

and usability. Our goal is to manufacture and provide the safest equipment and high-quality products.

Our Vision

Our vision is to become one of the best and most innovative international companies in the field of machinery providing maintenance solutions worldwide with the best team along with the finest quality and safest products.

Our Mission

Our company aims to manufacture and provide worldwide quality products with a client-oriented team.
We aim to guarantee our clients 
the flawless, safest and permanent products for building maintenance.